Telefon : 0535 651 17 17

Ne Dediler ?

Bizim Hakkımızda Ne Düşünüyorsunuz ?

Adınız :
Yorumunuz :



Hatice

10/26/2020 4:45:28 PM

Bende köpeğim carlos`u Hause Of İstanbul yanı bu markanında sahibi olan şenol bey lere eğitim verdirdim. Ben genellikle köpeğimi yıkamayı beceremem ve traşıda işin icine girince yine Şenol beyin Açtığı Pet Hair ile yıllardır kaliteli hizmet Alıyorum TEŞEKKÜRLER COCUKLAR.......

Hatice

10/26/2020 4:45:06 PM

Bende köpeğim carlos`u Hause Of İstanbul yanı bu markanında sahibi olan şenol bey lere eğitim verdirdim. Ben genellikle köpeğimi yıkamayı beceremem ve traşıda işin icine girince yine Şenol beyin Açtığı Pet Hair ile yıllardır kaliteli hizmet Alıyorum TEŞEKKÜRLER COCUKLAR.......

Mehmet Hakan

10/26/2020 4:43:08 PM

Yıllardır geldiğim bu marka bana şunu öğretti.
Herzaman Aynı kalite aynı güler yüz teşekkürler Şenol bey ve ekibi.

Selam

10/26/2020 4:42:33 PM

ben ataşwehirde oturuyorum ve 2 kedim var hep pethair ile çalışıyorum düzgün kaliteli sorunsuz hizmet.

Duygu K.

8/22/2017 12:03:38 PM

ben pet taxi için kullanıyoru hizmetleri çok güzel kapımdan alıyorlar kapıma geri bırakıyorlar. Biricik arkadaşımı emanet edebileceğim birilerini bulduğuma çok sevindim.

Salih

8/22/2017 12:02:13 PM

evimizin yakınında böyle bir hizmetin olması çok güzel oldu. önceden temizlik bakımlarını daha uzun aralıklarla yaptığım köpeğin artık daha bakımlı

Zeynep

8/22/2017 12:00:50 PM

Böyle bir hizmetin ayağımıza gelmesi çok güzel birşey. herkese tavsiye ediyorum

Eda

8/22/2017 12:00:10 PM

Köpeğimi kuaföre götürdüm çok güzel ilgilendiler işlerinde oldukça tecrübeliler.